+ BABYBOX LIBERO

(null)

Fick äntligen ett sms om att den sista babyboxen fick att hämta- nämligen Liberos! 

Dom hämtas på Ica maxi, så det passade vi på att göra medan vi handlade idag. Jag har hört från andra att man kan ha tur och få lite extrasaker från själva ICA butiken.  Jag måste säga att vår butik var väldigt generös! Vi fick massor av saker utöver själva boxen. Toapapper, pasta, choklad och massor, ja ni ser ju. Så roligt! 

BB-väskan till mini

(null)

(null)

Tänkte visa er vad jag hade tänkt packa i BB-väskan, både till mig och lilla M. 

Hans väska är färdig redan nu faktiskt. Just för att ingenting ändå kommer till användning nu här hemma innan. Vi packade i vad som kommer att bli hans skötväska. Det är en väska från Bugaboo som hörde till vagnen vi köpte. Sjukt nöjd med väskan hittills! Allting på bilden rymdes helt utan problem. 

Alla outfits är packade i små påsar för att hålla koll. Det blev 2 bodys, 3 par byxor och 2 pyjamaser. Tror att jag kanske ska lägga till en body. Vi får se! Sen kläder till hemfärden såklart och två fina filtar. En i bomull från Livly och en virkad från Benetton. Egna blöjor, wipes, nappar osv tar vi också med oss. Och såklart hans första snutte!

Sen ska vi såklart ha med babyskydd och babynest också men det får bli separat. 

+ Kokar nappar

(null)

Börjar förbereda lite småsaker inför M’s ankomst och kom på att jag inte steriliserat alla nappar och nappflaskor. 

Det är nu gjort och känns skönt. Hade ju absolut inte varit hela världen om det inte var gjort men nu var jag ute i god tid, skönt! Vi har en hel del grejer till honom i napp och nappflask-väg vilket känns bra. Kändes lite konstigt att hälla ner massa nappar i kokande vatten måste jag säga. Men har hört att det ska vara mest effektivt så hag gjorde så! Smidigt tycker jag. 
Upp