+ LISTA PÅ SAKER TILL MINI

(null)

Nu börjar listan bli färdig! 
Folk som känner mig vet ju att jag är ett planeringsfreak utan dess like och älskar att vara ute i god tid med saker. Detta har inte varit ett undantag. 

Det finns så otroligt mycket som måste köpas inför hans ankomst. Vilket är så roligt. Att vara ute i god tid tror jag har varit bra i vårt fall. Man har verkligen kunnat ställa in sig mentalt på att han snart är här 💙

Ovanför ser ni iallafall vår lista över de viktigaste sakerna till honom. Finns säkert massor mer vi köpt som jag glömt skriva. Men som ni ser så är det inte många punkter kvar. I helgen ska vi köpa sängen, längtar!+ Wanties

(null)

Hur fint är inte den här setet från Polarn o Pyret? 
Fast jag tycker om att handla mycket blått till bebis så kan jag tycka det är så sjukt gulligt med grått. Randigt älskar jag också för den delen. Just Polarn o Pyret känns väldigt klassiskt också så det vore roligt att ha någonting till Mini därifrån.  

Plaggen kostar 199kr/st. 

+ Babybox - Kronans Apotek

(null)

(null)

Här kommer ännu en babybox jag klickade hem för ett tag sen. Den är från Kronans apotek och är faktiskt den enda boxen som inte är gratis. Tror den kostade 129kr vilket jag tycker kändes väldigt bra med tanke på hur mycket vi fick i den! 

Fick även ett serum till mig själv som jag har hört jättemycket bra om i en hudvårdspodd jag lyssnar på. Så det var ju ett litet plus :).

Upp