+ EATALY

(null)

(null)

(null)

Idag mötte jag upp min bästa kompis Ambar inne i stan för lunch. Vi hade bestämt oss för Eataly som vi båda hört mycket gott om på olika håll. 

Det var inte mycket folk där vilket var jätteskönt. Vi beställde in samma pasta med sparris, salsicca, med parmesankräm. SÅ GOTT! Pastan var lite tjockare och annorlundare än vad jag är van vid på restaurang men denna är gjord färsk på plats. Jag ger Eataly 4/5 helt klart! Rekommenderar verkligen att gå dit. Jättehärlig stämning! 

Vi avslutade med en glass på uteserveringen, yummy! + BABYBOX - Loyds apotek

(null)

(null)

Jag har ju redan beställt hem alla babyboxar som finns. Alla har kommit utom Liberos. Jag har för mig att den skulle komma lite senare. Ingen brådska direkt men skönt att ha det fixat! 

Idag hämtade vi en från Loyds Apotek som jag måste säga är en av de bättre jag fått. Två nappflaskor och två nappar från MAM och Philips Avent, som jag har hört ska ha bra flaskor. Sen lite småsaker som plåster, våtservetter och lite små skönhetsprodukter som jag tänkte packa med i BB-väskan! Jag tänker att jag ska dela med mig av vad som har funnits i dom andra boxarna senare, håll utkik! 

+ Bebis sovhörna

(null)

Någonting som känns väldigt mysigt är att få fixa med bebis säng. Vi ska inte fixa med det på ett tag men jag har samlat lite inspo tills när det är dags! 

Vi har inte jättestort sovrum men kommer ändå precis att få plats med en "vanlig" säng från IKEA vilket känns skönt. Alla tillbehör så som spjälskydd, innertäcke och kudde kommer vi därför kunna köpa på IKEA också. Sen ska vi såklart göra det mysigt med ett fint bäddset, sänghimmel och någon mysig mobil ovanför sängen. Jag tror även att vi kommer lägga i ett av hans babynest i sängen i början så det blir lite mysigt och ombonat. Vad tror ni, låter det bra? 


Upp