+ Söndagskväll

(null)
 
Hej på er fina ni ❤️ 
 
Hoppas allting är bra med er och att ni haft en fin vecka. Det verkar vara riktiga förkyldningstider. De flesta jag känner har varit sjuka inklusive mig själv. Så tråkigt men det hör väl hösten till.  
 
(null)
 
Sitter i soffan med en kopp koffeinfritt kaffe och tänkte kika på första avsnittet av Ex on the beach. Tycker faktiskt att såna program kan vara väldigt underhållande imellanåt. Jag har inte så jättemycket mer att säga. Ville bara titta in och uppdatera lite. Har haft världens blogg-sug i helgen så vi får se om uppdateringen kanske blir lite bättre i veckan.
 
Stor kram på er! 
 
 

+ BABYSHOWER

(null)

(null)

I söndags var det äntligen dags för babyshower! 💙

Jag tog massor av fina bilder med kameran som förmodligen kommer upp här lite senare, men här kommer iallafall lite bilder jag tog igår när jag och S gick igenom presenterna vi fick. Vi båda är så enormt tacksamma över att alla kom och ville fira detta med oss. Att lilla M snart är här! (Iiiih 39 dagar till BF).
Han är redan så bortskämd vår lilla plutt. Vi fick så otroligt mycket fint till honom. Det märks verkligen att alla som kom känner oss så väl. Precis allting hade vi önskat oss eller tittat på innan.  Allting blev så lyckat och vi hade en så bra eftermiddag med alla nära och kära. 

Än en gång, TACK till alla som kom! 


Upp