+ Förberedelser inför lilla M

(null)

Älskar monsterabladen jag köpte för över två veckor sen. Dom håller verkligen så bra och gör sig väldigt snyggt på vår bänk måste jag säga. 

Jag har så svårt att ta in att lilla M kommer nästa vecka. Att den eviga längtan snart är över. Allting är redo här hemma och väntar på honom. Däremot finns det lite småsaker som måste göras innan han anländer:

  • Storstäda hemmet ska vi göra. Eftersom vi ska göra kejsarsnitt är det jätteviktigt att man bäddar med rena lakan och har det allmänt rent hemma pga infektionsrisken som tillkommer efter en operation. 

  • Handla massa mat att fylla frysen med. Jag tycker det känns skönt att veta att man har mat för ett bra tag framöver så man slipper tänka på det dagar när man inte har tiden t.ex. 

  • Skriva om mitt förlossningsbrev är någonting jag vill hinna göra. Jag skrev ett brev ganska tidigt men det är anpassat efter en vaginal förlossning. Så jag ska skriva ett nytt inför snittet!

  • Packa det sista till BB-väskan. Det är inte så mycket egentligen men det är en del saker som måste packas ner i sista sekund. 

Så inte så mycket kvar egentligen men ändå saker som stressar lite. Får se till att få det gjort i veckan så kan vi slappna av 100% sen!


Upp